Meidän prinsessa sai synttäreilleen ihan oman pienen kakun, munattoman ja maidottoman banaanikakun pienessä alumiinisessa vuoassa paistettuna.
Välissä omppusosetta ja päällä GoGreen vispiä.
Meillä ei ole aikaisemmin makeaa syöty, mutta kuvat kertokoon maistuiko
Oli nimittäin pikkuisen hyvää, ja pikkuisen kivaa kun sen sai kumota vielä pöydällekin
Banaanikakku maidoton ja munaton
75 g maidotonta margariiniä
0,75 dl sokeria
puolikas banaani
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl kuumaa vettä
Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri, lisää soseutettu banaani. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon vuorotellen kuuman veden kanssa. Annostele taikina vuokiin ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.
Kommentit