Alkuperäinen ohje on Jauhot suussa-blogista täältä.

Sen verran muokkasin että sain maidottomaksi. Suosittelen testaamaan, nam!

 

Pohja:
100g margariinia (käytin sinistä Keijua)
2 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl ruokasoodaa
1/2 tl kanelia
1/2 dl kermaa (käytin Alpro Soya maitoa, natural eli vaniljan makuista)
2 banaania (n. 260g soseutettuna) (laitoin 3 junior-banaania ja painossa jäi silti alle tuon painon ;) )

  1. Vaahdota rasva ja sokeri.
  2. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen.
  3. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, kerma ja soseutetut banaanit.
  4. Jaa taikina paperisiin muffinssivuokiin ja paista 150°C:ssa n. 30 min.
Kuorrutus:
75g pehmeää voita (sininen Keiju)
6,5 dl tomusokeria
3/4 tl kanelia
2 rkl juoksevaa hunajaa
125g maustamatonta tuorejuustoa (laitoin 100g Tofutti soijatuorejuustoa jota pehmensin 25g Alpro maustamatonta Yofua)
1 rkl maitoa (Alpro Soya maitoa)
  1. Sekoita tasaiseksi seokseksi voi, tomusokeri, kaneli, hunaja ja tuorejuusto.
  2. Lisää lopuksi maito.
  3. Levitä tai pursota kuorrute kakkusten päälle ja koristele halutessasi.

Mulla tuli ainakin aika löysää tuosta kuorrutteesta, ei varmastikaan olisi tarvinnut sitä soijajogurttia pehmentämään tuorejuustoa. Tofutti on musta ihan hirveän jämäkkää verrattuna tavallisiin tuorejuustoihin.