Meillä on toukokuu pelkkiä synttärijuhlia... 

Viikko tyttären synttäreiden jälkeen synttäreitään juhlivat samana päivänä koiranpoikanen Nala sekä miehenpuolikas. Mies täytti pyöreitä, ja taitaa ikäkriisi kolkutella -ei olisi millään halunnut minkäänlaista kakkua ;)

Nalan veljen omistajan kanssa taas oltiin kasvattajalta kyselty moneen kertaan että milloinkas se synttärikutsu tulee, ja tulihan se -kakunkoriste tilauksen kanssa. Koska mulla oli muutenkin aika kakkutäyteinen viikko, lupauduin tekemään koko kakun. Täytyyhän sitä nyt sisarusparven 1-v synttäreitä juhlia ;)

Aihe oli kieltämättä haastava. Yritin netistä etsiä ideoita ja oikein mikään ei tuntunut hyvältä. Kolmiulotteisia hahmoja olen tehnyt vain muutaman, joten en uskonut sellaisenkaan onnistuvan. Kokeilin kuitenkin värjäämättömällä massalla ja siitä tuli oikein hieno. Joku Murphyn lakihan se tietysti on että kun alkaa sitä muotoilemaan uudestaan värjätystä massasta, ei samaan lopputulokseen pääse enää millään :D

Kyllä siitä taisi rodun kuitenkin tunnistaa :D

Jokaisen sisaruksen nimet löytyvät pikku luista.

Ja tämä ahne kaveri kurkottaa tietysti isointa luuta kakun sisältä ;)

Tässä vielä meidän oma 1-vuotias synttärisankari, joka pääsi synttäreiden kunniaksi juoksemaan kahden veljensä kanssa ja syömään maksalaatikkokakkua nakkikynttilällä :)

Ja tuli se kakku kaikista vastusteluista huolimatta tehtyä miehellekin, yksinkertaisena versiona :)

Tuota pursotusta sietää harjoitella, sisko menee heinäkuussa naimisiin ja haluaa samanlaisen pursotuksen hääkakkuihin. Itse kakut tulevat valmiina, ainoastaan pursotukset jäävät minulle.