Meidän prinsessa sai synttäreilleen ihan oman pienen kakun, munattoman ja maidottoman banaanikakun pienessä alumiinisessa vuoassa paistettuna.

Välissä omppusosetta ja päällä GoGreen vispiä.

Meillä ei ole aikaisemmin makeaa syöty, mutta kuvat kertokoon maistuiko 

Oli nimittäin pikkuisen hyvää, ja pikkuisen kivaa kun sen sai kumota vielä pöydällekin 

Banaanikakku maidoton ja munaton

75 g maidotonta margariiniä

0,75 dl sokeria

puolikas banaani

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

0,5 dl kuumaa vettä

 

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri, lisää soseutettu banaani. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon vuorotellen kuuman veden kanssa. Annostele taikina vuokiin ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.