Sain kunnian tehdä pienen tytön ensimmäiseen juhlaan kakun koristukseksi pienet tossut.

Ohjeista ja kaavoista suurkiitos Pionille! Sen verran muutin kaavaa, että leikkasin saumavaran kokonaan pois ja tein pohjasta sen verran paksun että sain tossun liimattua pohjan reunaan kiinni.

Tähän väliin on sanottava että olen todella iloinen että koskaan tulin eksyneeksi tähän blogimaailmaan.

Täällä on niin uskomattomia ihmisiä jotka pyyteettömästi auttavat ja neuvovat täysin vieraita, ja jakavat tietonsa, taitonsa ja ohjeensa muiden kanssa.

Blogini on ollut hengissä vasta hetken aikaa, ja jo tämän lyhyen ajan aikana olen saanut monta ihanaa kannustavaa ja mieltä lämmittävää kommenttia. Että te jaksattekin kannustaa aloittelijaa! Ihanaa onnistumisen iloa tästä saa, ja luomisen iloa joka on mukavaa jakaa muidenkin kanssa. Toivottavasti myös oma blogini innoittaa edes jonkun kokeilemaan, samoin kun minä innostuin leipomisesta ja blogin pitämisestä niiden monien ihanien blogien -ja varsinkin ihmisten jotka niiden takana vaikuttavat- vuoksi.

On hirveän hienoa huomata että on näin paljon ihmisiä jotka näkevät hurjan vaivan sen eteen, että muutkin saavat kokea samaa tekemisen riemua. Aikaa ja viitseliäisyyttä se vaatii että ottaa vaihekuvat tekeleistään ja tekee blogiin yksityiskohtaiset ohjeet, ja nämä tehdään omalla ajalla ilman palkkaa.

Kiitos siis teille kaikille konkareille! Erityismaininnalla Pionille ja Mansikkamäen Ebelle sekä Rouva Veelle, joiden yksityiskohtaisia ohjeita olen blogini pienen elämän aikana jo ehtinyt käyttää, sekä kaikille muille joiden ohjeita varmasti tulen testaamaan.

No, fiilistelyn jälkeen itse asiaan 

Tossut ovat noin 4cm korkeudeltaan ja viitisen senttiä pituudeltaan.

Alustan tein alle vaikken ole varma halutaanko sitä käyttää, tossut eivät ole siinä kiinni.

Kukkasia mukaan samoissa sävyissä.

Musta niistä tuli aika söpöt  Toivottavasti ovat mieleiset.

Kaikki on tehty sokerimassan ja marsipaanin seoksesta, Confetista ostettu sokerimassa tuntuu toimivan paljon paremmin kun aikaisemmin ruokakaupasta ostamani Dr. Oetkerin massa. Se oli jotenkin hirmu löysää ja sen kanssa olis ollut tosi hankalaa tossuja rakentaa.