lauantai, 13. elokuu 2011
Tein miehen mieliksi välillä suolaista, ja tämä katosikin aika nopeasti parempiin suihin.
Ohje on Valion sivuilta, muokkasin maidottomaksi.
Oliivi-tomaattifocaccia
Pohja
200 g Alpro Soya maustamaton yofu
1 dl vettä
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa
4,5 dl vehnäjauhoja
Päälle
75 g maidotonta margariinia (Keiju)
1 rkl oreganoa
1,5 dl vihreitä oliiveja
1 dl aurinkokuivattuja oliiveja
3-5 valkosipulin kynttä
Liuota hiiva kädenlämpöiseen jogurtti-vesiseokseen. Lisää suola ja vehnäjauhot. Alusta taikina. Taputtele taikina jauhotetulla kädellä leivinpaperin päälle uunipannulle n. 35 x 25 cm suorakaiteeksi. Kohota liinan alla.
Sulata margariini, lisää oregano. Voitele focaccian pinta seoksella pullasutia käyttäen. Painele pintaan oliiveja, viipaloituja aurinkokuivattuja tomaatteja ja viipaloituja valkosipulin kynsiä.
Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 15 min. Ripottele pinnalle halutessasi gourmetsuolahiutaleita.
Kommentit