No, ei jää varmasti epäselväksi mitä joukkuetta meillä kannatetaan  Mies vähän innokkaammin, minä mukana aina silloin kun jaksaa innostua.

Mestaruuden kunniaksi tein miehelle kakun kun painoi pitkää päivää töitä eikä ehtinyt mestaruutta muuten juhlistaa.

Okei, vähän on oma lehmä ojassa, sain erittäin hyvän syyn kokeilla taas uusia juttuja 

Ensimmäistä kertaa maalasin marsipaanille, ja se oli yllättävän helppoa ja oikein koukuttavaa... Kun aloitti, olis voinut tehdä muutaman samaan putkeen.

Kakun täyttö ja koristelu osui sitten niin että olin kipeänä joten panostamiset jäi vähiin, pursotin punaiset reunapursotukset jollain kertakäyttö pursotinpussien kanssa tulleella muovityllalla ja eihän se toiminut... GoGreen vispikin oli ihmeellisen löysää, aikaisemmin olen saanut siitä todella hyvän jämäkän vaahdon mutta nyt sekään ei toiminut yhtään.

Hyvää oli kuitenkin ja miehellekin upposi.

Pohjana 4 munan sokerikakkupohja.

Toisessa välissä mustikkatäyte, toisessa mansikkatäyte:

1 prk Sunnuntai kuohkea vispi (sitä on monessa blogissa kritisoitu pahan makuiseksi, mutta omaan suuhun oli parempaa kuin GoGreen -käytin Sunnuntaita ensimmäistä kertaa. Tiedä sitten johtuiko siitä että olin kipeänä, makuaisti hukassa )

1 prk Oatly vaahtoutuva kauravaniljakastike

4 liivatetta

Jaoin vaahdon puoliksi ja sekoitin toiseen osaan 200g paseerattua mustikkaa ja toiseen 250g mansikkaa soseutettuna.

Liivatteet sulatin mansikka- ja mustikkamehuun jota aika reilusti irtoaa pakastemarjoista.

Pursotukset GoGreen vispillä, kuva maalattu marsipaanille Wiltonin pastaväreillä.